Vloerbedekking & Raambekleding

Vloerbedekking is een zeer breed begrip. Overbeeke interieur is zeer bekwaam in het leggen, installeren en leveren van PVC vloeren, marmoleum, gietvloeren, parket, tapijt, rubber en laminaat. Naast deze diensten egaliseren wij 1500m2 per dag en zijn wij gespecialiseerd in binnenzonweringen. Denk daarbij aan rolgordijnen, zonwering, plissee’s, lamellen en vouwgordijnen.

Tapijt
Ons tapijt is brandvertragend, vuilafstotend en antistatisch. Wij leveren alleen hoogwaardig tapijtdat zeer slijtvast is. Alle mogelijkheden die in uw specifieke situatie van toepassing zijn zullen wij aan u voorleggen. Wij leveren natuurlijk maatwerk wat in onze branche veelvuldig voorkomt.

PVC kunststof vloeren & Parket
De PVC vloer is uitermate geschikt voor het gebruik in een restaurant of drukke winkels en andere belopen ruimtes. Het geleverde materiaal is vormvast en bestand tegen vloerverwarming. Een van de vele voordelen van dit materiaal is dat het vrijwel geen onderhoud nodig heeft. Het materiaal wordt op de vloer verlijmd en heeft zeer goede eigenschappen. Het materiaal is te verkrijgen in diverse motieven: houtstructuur, natuursteen, scheepsdekvloeren etc. Ervaar het, voor totaalinrichting is er maar één partner: Overbeek interieur.

Marmoleum

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het is leverbaar is vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als marmoleum click; panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

Gietvloeren

Ben je op zoek naar een duurzame vloer in uw bedrijf die veel gemak perfect combineert met een strak uiterlijk? Een gietvloer vormt een fantastische basis voor elk interieur. Een gietvloer bestaat uit polyurethaan, daardoor zal een gietvloer niet hard en koud, maar juist comfortabel, veerkrachtig en warm aanvoelen.